Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor ordner opp

03.08.05

Etter et par poster om snodigheter fra Telenor, tok Alf Ivar Tronsmo (som er ansatt i Telenor) kontakt og lurte på hvordan han kunne bistå. Jeg la frem saken og han skulle se hva han kunne gjøre.

I løpet av kort tid fikk Alf Ivar gjennomført det jeg ønsket. Eierskifte er foretatt, rabatter er lagt på abonnementet og jeg har som takk for god hjelp og glimrende kundeservice oppgradert abonnementet fra 1 til 2 mbit/s. I tillegg fikk jeg en gratis måned som kompensasjon ulempene.

Synd at det måtte litt lobbyvirksomhet til, men dette er kundeservice på høyt nivå! Stor takk til Alf Ivar for meget god hjelp!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler