Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor ordner opp

03.08.05

Etter et par poster om snodigheter fra Telenor, tok Alf Ivar Tronsmo (som er ansatt i Telenor) kontakt og lurte på hvordan han kunne bistå. Jeg la frem saken og han skulle se hva han kunne gjøre.

I løpet av kort tid fikk Alf Ivar gjennomført det jeg ønsket. Eierskifte er foretatt, rabatter er lagt på abonnementet og jeg har som takk for god hjelp og glimrende kundeservice oppgradert abonnementet fra 1 til 2 mbit/s. I tillegg fikk jeg en gratis måned som kompensasjon ulempene.

Synd at det måtte litt lobbyvirksomhet til, men dette er kundeservice på høyt nivå! Stor takk til Alf Ivar for meget god hjelp!

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt