Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor ordner opp

03.08.05

Etter et par poster om snodigheter fra Telenor, tok Alf Ivar Tronsmo (som er ansatt i Telenor) kontakt og lurte på hvordan han kunne bistå. Jeg la frem saken og han skulle se hva han kunne gjøre.

I løpet av kort tid fikk Alf Ivar gjennomført det jeg ønsket. Eierskifte er foretatt, rabatter er lagt på abonnementet og jeg har som takk for god hjelp og glimrende kundeservice oppgradert abonnementet fra 1 til 2 mbit/s. I tillegg fikk jeg en gratis måned som kompensasjon ulempene.

Synd at det måtte litt lobbyvirksomhet til, men dette er kundeservice på høyt nivå! Stor takk til Alf Ivar for meget god hjelp!

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler