Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bidra med Ett Eller Annet

22.08.05

Kyrre har vært så sympatisk å skjenke oss en helt gratis og glimrende ping-tjeneste, kalt Ett Eller Annet. Det eneste han forlanger som takk er at du som registrert bruker oppretter en peker til Ett Eller Annet fra ditt nettsted.

I skrivende stund er det 100 registrerte brukere, hvorav kun et fåtall har en peker til Ett Eller Annet. Hvis ikke flere peker til Ett Eller Annet legger Kyrre ned tjenesten, og det ville være veldig synd, for den er ekstremt enkel, rask og brukervennlig.

Personlig liker jeg å skryte på meg det nye designet, som et bidrag til en glimrende tjeneste. Det er i skrivende sund ikke publisert enda, men Kyrre og undertegnede skal få det på plass i løpet av kort tid.

Du lager en peker til Ett Eller Annet på en av følgende måter:

  1. Dersom du skriver (X)HTML selv klipper og limer du inn følgende i koden, der du ønsker det:
    1. <a href="http://ettellerannet.net/" title="Ett Eller Annet – Norges beste ping-tjeneste">Ett Eller Annet</a>
  2. Dersom du benytter et verktøy for redigering av pekere, går du i administrasjonsgrensesnittet til siden hvor du administrerer pekere og lager en peker til http://ettellerannet.net/

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler