Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bidra med Ett Eller Annet

22.08.05

Kyrre har vært så sympatisk å skjenke oss en helt gratis og glimrende ping-tjeneste, kalt Ett Eller Annet. Det eneste han forlanger som takk er at du som registrert bruker oppretter en peker til Ett Eller Annet fra ditt nettsted.

I skrivende stund er det 100 registrerte brukere, hvorav kun et fåtall har en peker til Ett Eller Annet. Hvis ikke flere peker til Ett Eller Annet legger Kyrre ned tjenesten, og det ville være veldig synd, for den er ekstremt enkel, rask og brukervennlig.

Personlig liker jeg å skryte på meg det nye designet, som et bidrag til en glimrende tjeneste. Det er i skrivende sund ikke publisert enda, men Kyrre og undertegnede skal få det på plass i løpet av kort tid.

Du lager en peker til Ett Eller Annet på en av følgende måter:

 1. Dersom du skriver (X)HTML selv klipper og limer du inn følgende i koden, der du ønsker det:
  1. <a href="http://ettellerannet.net/" title="Ett Eller Annet – Norges beste ping-tjeneste">Ett Eller Annet</a>
 2. Dersom du benytter et verktøy for redigering av pekere, går du i administrasjonsgrensesnittet til siden hvor du administrerer pekere og lager en peker til http://ettellerannet.net/
Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt