Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

refererbin.com

26.08.05

Kyrre er en genial mann! Ikke før har han lansert og stablet Ett Eller Annet på beina før han hiver seg ut i kampen mot referer-spammere.

I går registrerte han nettstedet refererbin.com i den hensikt av å samle og logge alle falske HTTP-referere, som for eksempel spammere.

Løsningen er like enkel som den er genial. Ved hjelp av en liste i .htaccess videresendes alle falske HTTP-referere til refererbin.com/catch, hvor adressen logges og kontrolleres for falske positive.

Jeg har også sagt meg villig til å lage designet til refererbin.com, samt betateste funksjonaliteten som fortsatt er under utvikling. Ytterligere informasjon om hvordan man bruker refererbin.com og hvordan du kan dra nytte av informasjonen vil komme på refererbin.com.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt