Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

refererbin.com

26.08.05

Kyrre er en genial mann! Ikke før har han lansert og stablet Ett Eller Annet på beina før han hiver seg ut i kampen mot referer-spammere.

I går registrerte han nettstedet refererbin.com i den hensikt av å samle og logge alle falske HTTP-referere, som for eksempel spammere.

Løsningen er like enkel som den er genial. Ved hjelp av en liste i .htaccess videresendes alle falske HTTP-referere til refererbin.com/catch, hvor adressen logges og kontrolleres for falske positive.

Jeg har også sagt meg villig til å lage designet til refererbin.com, samt betateste funksjonaliteten som fortsatt er under utvikling. Ytterligere informasjon om hvordan man bruker refererbin.com og hvordan du kan dra nytte av informasjonen vil komme på refererbin.com.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler