Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

OpenOffice 2.0

21.10.05

OpenOffice.org logoOpenOffice.org slapp i går den etterlengtede nyheten om at versjon 2.0 er ferdig. OpenOffice er et godt og gratis alternativ til Microsofts Office-pakke og finnes på hele 36 språk, inkludert norsk bokmål og nynorsk. OpenOffice er kompatibelt med Office-formatene, i tillegg til en lang rekke åpne formater.

En av de største nyhetene er støtten for OpenDocument Format, et åpent dokumentformat som blant annet tilfredsstiller myndighetenes behov for åpne, uavhengige formater, i motsetning til for eksempel Microsofts Word-format.

Nytt i versjon 2.0 er blant annet:

Du kan laste ned ditt gratiseksemplar fra OpenOffice.org, samt fullstendig brukermanual på norsk.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt