Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nydelig NEC

26.10.05

NEC LCD2070NXJeg har lenge siklet på en stor, fin LCD-skjerm, med høy oppløsning og godt bilde. I dag kunne jeg meget tilfreds hente min nye NEC LCD2070NX. Behovet har imidlertid vært å få skjermen opp fra skrivebordet, da jeg i lengre tid kun har benyttet skjermen på den bærbare PC-en. Ettersom jeg er såpass høy, har jeg hatt en tendens til å falle litt forover og sammen, med vond nakke som resultat.

Med regulerbar fot får jeg nå hevet skjermen så mye at jeg slipper å se duknakket ned. I tillegg får jeg muligheten for å kjøre utvidet skrivebord, slik at jeg kan benytte begge skjermene ved siden av hverandre, takket være IBMs smarte presentasjonsstyrer. Den bærbare kjører en oppløsning på 1400 x 1050 (SXGA+), mens den frittstående skjermen kjøres i 1600 x 1200 (UXGA).

Skjermen har også 4 stykk USB 2.0-porter, hvor jeg nå kan plugge inn den USB-baserte kaffekoppvarmeren.

Nå må jeg bare lære meg å fråtse i all plassen. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler