Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Last Thursday 10/2005

28.10.05

Last Thursday er et månedlig arrangement som holdes i Tarantells lokaler i Dronningens gate 3 i Oslo, og beskriver seg selv slik:

Et nøytralt, faglig forum for mennesker med interesse for og tilknytning til Internett og digitale medier. Vi møtes siste torsdagen hver måned.

Gårsdagens Last Thursday-samling hadde velkjente Nina Furu som foredragsholder, samtidig som hun lanserte sin nye bok, “Webkommunikasjon”. For første gang i min tid som publikummer var det stinn brakke, uten et eneste ledig sete.

Det har vært skrevet og sagt mye om Furus meninger, teknikker og metoder, men dette foredraget var meget godt. Furu presenterte forskjellige suksessfaktorer for å lykkes på web, sett fra et ikke-teknisk ståsted. Hun snakket videre om enkle grep man kan foreta på et nettsted for å øke antall besøkende, og ikke minst for å få de til å bli og komme tilbake.

Søkemotoroptimalisering som begrep ble også omtalt, uten tekniske tilnærminger, selv om Håkon Styri så ut til å ønske litt debatt rundt etisk riktige teknikker for søkemotoroptimalisering. Spesielt interessant var det at Furu spesielt takket Roar Eriksen fra Online Services for bistand til boken hennes. Eriksen har tidligere blitt omtalt i et lite flatterende lys hos Arve Bersvendsen, hvilket jeg har forståelse for. (Den som orker å lese alle kommentarene kan vente seg god underholdning.)

Furus presentasjon kan lastes ned fra Last Thursdays nettsted både som Adobe Acrobat og Microsoft PowerPoint.

Sist men ikke minst var det artig å møte gamle studiekammerater, njusere og bloggere. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler