Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Re: Hva skjer, Martin?

31.10.05

Stressende hverdagHar du forsøkt å få tak i meg om dagen? Kanskje per telefon, SMS eller e-post? Jeg har lovet flere personer hjelp med ymse småting, men ser at tiden er en presset faktor, og har således prioritert egen fritid.

De siste ukene har jeg i perioder arbeidet fra syv om morgenen til elleve om kvelden, helt opp til 80 (og aldri under 60) timer enkelte uker. Ingen drømmesituasjon, men sånn er arbeidslivet til tider. Jeg har fartet halve sør-Norge rundt, holdt kurs, vært på kurs, hatt vakt, brukerstøtte, løsningsansvarlig, produktansvarlig, konsultasjon og alle de andre oppgavene jobben min innebærer.

I mellomtiden vil jeg trøste dere som forsøker å kontakte meg med at jeg vil komme tilbake til dere straks jeg har litt mer tid og ro i sinnet, så sant dere ikke sladrer til arbeidstilsynet.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler