Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Politimester Martin

01.11.05

På vei hjem fra jobb svinger jeg innom den lokale Kiwi-butikken for å handle, og ser en bil parkert på skrå på handicapplassen. Ikke et uvanlig syn, så jeg sjekker om det ligger parkeringsbevis i ruta, hvilket det ikke gjør. Jævla latsabber, tenker jeg stille for meg selv på vei inn i butikken.

Da jeg var ferdig med å handle ble jeg stående i kø bak en sykepleier (fra aldershjemmet) i aldersgruppen 50+. Hun hadde ikke nok penger til å betale, og måtte legge igjen noen varer og skapte i det hele tatt lang kø, ettersom fyren i kassa ikke hadde returkort til å slå varene i retur med.

I det vi stod der spurte jeg han i kassa (som jeg for øvrig kjenner godt) hva de gjør med feilparkerte biler, slik som den som nå stod på handicapplassen. Sykepleieren kunne ikke unngå å høre spørsmålet mitt, og fortet seg ut. Jeg betalte og gikk ut, og fikk (som jeg trodde) se sykepleieren sette seg inn i den feilparkerte bilen. Med en halv-arrogant holdning plasserte jeg meg delvis i veien for henne da hun skulle kjøre av gårde, og fikk henne til å sveive ned ruten. Samtalen forløp omtrent som følger:

Martin: Du av alle mennesker burde vite bedre enn å ta parkeringsplassen fra de handicappede!
Sykepleieren: Ja, men jeg hadde så mange tomflasker å bære på!
Martin: Når ble det en gyldig unnskyldning?
Sykepleieren: Men det var jo ingen som skulle ha plassen, da!
Martin: Hvordan kan du vite det, all den tid du har okkupert den?

Uhøflig avsluttet jeg samtalen og gikk. Orker jeg skal jeg skrive brev til kommunen.

Frustrasjoner

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler