Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bekkelund.net versjon 7

08.11.05

En gang i mellom ser jeg det som nødvendig å re-designe nettstedet mitt. Det er gjerne svakheter ved det eksisterende, samt at jeg rett og slett ønsker forandring som igangsetter denne prosessen.

Jeg har så smått startet arbeidet med versjon 7, men har så langt ikke hatt tid til annet enn å notere meg noen ønsker for den kommende versjonen. Når jeg finner en frihelg må jeg overtale Marius til et ego-trip i studioet hans, slik at jeg får litt ny grafikk og nye bilder til bruk på nettstedet.

I denne anledning ønsker jeg noen innspill fra deg som leser. Hva fungerer bra, hva fungerer dårlig? Jeg har selvfølgelig noen tanker rundt dette selv, men ønsker i første omgang å la deg som leser komme med dine innspill, akkurat som sist. Post en kommentar med alt du har på hjertet.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler