Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ubuntu Starter Guide

16.11.05

Ubuntu - Linux for Human Beings

For en stund siden kom jeg over et glimrende nettsted, som var såpass bra at jeg tenkte det kunne være verdt å dele med andre.

Nettstedet Unofficial Ubuntu Starter Guide er en omfattende, men enkel brukermanual hvor man finner svar på vanlige spørsmål knyttet til Ubuntu. Her finner du enkel og lettfattelig informasjon om alt fra generelle brukermanualer, installasjonsveiledning og oppdateringer til hvordan man laster ned og installerer programmer, administrerer brukere, setter opp maskinvare, nettverk og mye, mye mer.

Selv har jeg funnet svar på mange spørsmål her. Ellers syntes jeg det er på sin plass med en stor takk til Kyrre for generell bistand der jeg selv har stått fast! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt