Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ubuntu Starter Guide

16.11.05

Ubuntu - Linux for Human Beings

For en stund siden kom jeg over et glimrende nettsted, som var såpass bra at jeg tenkte det kunne være verdt å dele med andre.

Nettstedet Unofficial Ubuntu Starter Guide er en omfattende, men enkel brukermanual hvor man finner svar på vanlige spørsmål knyttet til Ubuntu. Her finner du enkel og lettfattelig informasjon om alt fra generelle brukermanualer, installasjonsveiledning og oppdateringer til hvordan man laster ned og installerer programmer, administrerer brukere, setter opp maskinvare, nettverk og mye, mye mer.

Selv har jeg funnet svar på mange spørsmål her. Ellers syntes jeg det er på sin plass med en stor takk til Kyrre for generell bistand der jeg selv har stått fast! :-)

Linux

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler