Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Firmapriser

21.11.05

Jeg noterer meg at det koster 45,- kroner i måneden for billigste webhotell hos NordkappNett, som Dobbeltve benytter. Jeg noterer meg også at vi betaler 100,- kroner i måneden for å ha bedriftskonto hos DnB NOR. (Månedsavgift pluss to brukere.) Banktransaksjoner er heller ikke gratis. Hva får man egentlig for en hundrings?

Er det bare meg, eller tar DnB NOR seg alt for godt betalt? At renta i tillegg er 0,00% er jo direkte skammelig. Jeg vet ikke hvem som ler hele veien til banken, men meg er det ikke. Vente på bedriftskonto i SkandiaBanken, nå.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt