Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sorte Sara

01.12.05

Sorte Sara

For et års tid siden skrev jeg en artikkel om at jeg hadde fått besøk av en ridder i huset. Ridderen bor her fortsatt, og jeg fikk den gangen en anbefaling fra Kyrre om å prøve Sorte Sara.

Sorte Sara gikk litt i glemmeboken, ettersom jeg ikke klarte å oppdrive den i dagligvarebutikkene jeg handler i til daglig. Derimot hadde jeg en samtale om ost med min far sist helg, hvor han blant annet snakket om Sorte Sara. Jeg tenkte å gjøre litt mer detektivarbeid denne gangen, og fant Sorte Sara i den velassorterte ostedisken på Maxi i Drammen (hvor jeg for øvrig gikk amokk og handlet tre smøreoster, en fløteost og en brie, i tillegg til Sorte Sara).

Så nå står jeg på kjøkkenet og gomler ferskt grovbrød med Sorte Sara. Anbefales! :-)

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler