Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Knekkelund

15.12.05

For et par uker siden ble jeg henvist til fysioterapi av legen etter en rutinemessig bedriftshelseundersøkelse. Bakgrunnen var smerter i øvre del av rygg, skuldre og nakke, og et ønske om å ta ondet ved roten.

Nå går jeg ukentlig til såkalt manuell terapiBryn Senter Fysioterapi, en slags blanding av fysioterapi og kiropraktor. Det hele virker til tider relativt brutalt når det kommer skarpe, høylytte smell fra rygg og nakke når fysioterapeuten brekker, knekker og knar på den høye, tynne kroppen min.

Derimot føles det bra etter hver behandling. Jeg har fått noen øvelser som jeg skal fokusere på under trening, samt instruksjoner om hvordan jeg må endre kroppsholdningen min. En lang og tynn jævel som meg, på 192 cm på sokkelesten, tenderer ofte å synke sammen i ryggen, og må derfor ha mental fokus på å holde ryggen rak.

Målet er å bli kvitt plagene før sommeren. Derfor ønsket om treningskort på Domus Atletica. Nå gjelder det bare å stramme seg opp både psykisk og fysisk. :-)

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler