Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Takk, Kristin

20.12.05

I det vi er på vei ut av 2005, og nyankommet skattekort lå i postkassa i dag, vil jeg herved rette en stor takk til vår ferske finansminister Kristin Halvorsen for at jeg i året som kommer får et stort skattelette! Jeg har strengt tatt ikke bruk for det, og det er sikkert noen som hadde trengt det mye mer enn meg, men for all del, penger kommer alltid godt med.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt