Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

God jul og et godt nytt år!

23.12.05

Julekuler - Bilde © Illums Bolighus

Jeg noterer meg at det er lille julaften i dag, og stille på min siste arbeidsdag før jul. Det har vært noen vanvittig hektiske måneder frem til nå, så dagen i dag er et antiklimaks som benyttes til å rydde i papirer, e-post og annet jeg ikke har hatt tid til å ta tak. Når dagen er omme tar jeg meg en velfortjent ferie, etter å ha jobbet både tidlig og (meget) sent de siste ukene.

Tradisjonen tro har jeg ikke kjøpt en eneste julegave. I år, som alle andre år, hadde jeg en plan om å være ute i god tid med julegavehandlingen. Slik blir det aldri, så jeg må gjøre en innsats i løpet av ettermiddagen og kvelden. Heldigvis er ikke listen over gavemottakere lang.

Jeg vil benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år! :-)

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler