Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Snøkaos

20.01.06

Det er fredag, klokka nærmer seg halv fire, jeg sitter på kontoret og titter ut vinduet. Her inne er det varmt, rolig og stille. Der ute er det omtrent seks blå, og alt annet enn stille og rolig. Jeg snakker om trafikken jeg straks skal begi meg ut i.

Går alt som planlagt, er jeg heldig hvis jeg er hjemme før fem. All erfaring tilsier derimot at vær av denne typen ikke tillater meg å komme hjem før en god del senere, kanskje halv seks.

Vi opplever det som kan karakteriseres som en god, gammeldags vinter her på Østlandet. Selv gleder jeg meg over snøfallet. Det er noe hyggelig, trivelig og koselig ved det. Så lenge jeg er hjemme, da. Straks jeg skal ut på veiene skulle jeg helst sett tørre, bare veier. Ikke for min egen del, langt derifra, men for enkelte andre som tydeligvis har en overbevisning om at snø er glatt og farlig, uansett.

Snø er farlig. Sånn er det bare. Jeg er nok bare for ung og dum til å ikke forstå det.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler