Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt år, ny avdeling, nye muligheter

23.01.06

Martin Bekkelund - BI / Portaler

Fra 1/1-06 byttet jeg avdeling hos min arbeidsgiver. Avdelingen jeg nå arbeider i er en nyopprettet avdeling for BI (Business Intelligence) og webportaler knyttet opp mot våre eksisterende produkter. Personlig syntes jeg dette blir veldig spennende, ettersom dette arbeidet tidligere har vært spredt utover diverse andre fagavdelinger, og således ikke har fått tilstrekkelig fokus.

Løsningene bygger vi selv, basert på blant annet eZ publish (for B2C) og SharePoint (for B2B). I tillegg har vi et godt samarbeid med norske Nexus og tyske silver.solutions for tilleggsfunksjonalitet til eZ publish.

Jeg får blant annet ansvaret for å tilrettelegge løsningene for forskjellige medier, plattformer og nettlesere, i tillegg til å bistå i arbeidet med kodestandarder.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt