Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt år, ny avdeling, nye muligheter

23.01.06

Martin Bekkelund - BI / Portaler

Fra 1/1-06 byttet jeg avdeling hos min arbeidsgiver. Avdelingen jeg nå arbeider i er en nyopprettet avdeling for BI (Business Intelligence) og webportaler knyttet opp mot våre eksisterende produkter. Personlig syntes jeg dette blir veldig spennende, ettersom dette arbeidet tidligere har vært spredt utover diverse andre fagavdelinger, og således ikke har fått tilstrekkelig fokus.

Løsningene bygger vi selv, basert på blant annet eZ publish (for B2C) og SharePoint (for B2B). I tillegg har vi et godt samarbeid med norske Nexus og tyske silver.solutions for tilleggsfunksjonalitet til eZ publish.

Jeg får blant annet ansvaret for å tilrettelegge løsningene for forskjellige medier, plattformer og nettlesere, i tillegg til å bistå i arbeidet med kodestandarder.

Programvare WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler