Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Epson Perfection 3590 Photo

06.02.06

Epson Perfection 3590 Photo

Jeg har lenge siklet på en ny skanner, ettersom den gamle døde på seg for en del år siden. Man kan kanskje lure på hva man skal med en skanner, men jeg har titt og ofte savnet en for ymse formål.

Derfor gikk jeg til innkjøp av en Epson Perfection 3590 Photo hos Komplett.no. Ettersom jeg har hatt Epson tidligere, og denne modellen har fått mye god omtale, ga valget seg selv. At Epson i tillegg tilbyr drivere for Linux er et pluss.

I utgangspunktet hadde jeg sett meg ut lillebroren 3490, men fordelen med 3590 er en automatisk mater på toppen hvor man kan dytte inn 35 mm film, og skanneren sørger for resten.

Jeg har en vag plan om å digitalisere alle dokumenter jeg mottar. Dokumenter jeg arkivere, skannes og arkiveres både digitalt og i bokhylla, mens dokumenter som kan være kjekt å ha, skannes og arkiveres kun digitalt.

Min mor har en enorm samling gamle bilder på 35 mm film, som jeg har tilbudt meg å digitalisere, for å bevare de for fremtiden. Det er tross alt bilder i hennes samling som er mye eldre enn meg, og som må bevares for kommende generasjoner.

Som en fin bonus følger det med et lite program for å skanne visittkort og lagre disse sammen med informasjonen på kortet. Dette har jeg savnet lenge.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt