Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Epson Perfection 3590 Photo

06.02.06

Epson Perfection 3590 Photo

Jeg har lenge siklet på en ny skanner, ettersom den gamle døde på seg for en del år siden. Man kan kanskje lure på hva man skal med en skanner, men jeg har titt og ofte savnet en for ymse formål.

Derfor gikk jeg til innkjøp av en Epson Perfection 3590 Photo hos Komplett.no. Ettersom jeg har hatt Epson tidligere, og denne modellen har fått mye god omtale, ga valget seg selv. At Epson i tillegg tilbyr drivere for Linux er et pluss.

I utgangspunktet hadde jeg sett meg ut lillebroren 3490, men fordelen med 3590 er en automatisk mater på toppen hvor man kan dytte inn 35 mm film, og skanneren sørger for resten.

Jeg har en vag plan om å digitalisere alle dokumenter jeg mottar. Dokumenter jeg arkivere, skannes og arkiveres både digitalt og i bokhylla, mens dokumenter som kan være kjekt å ha, skannes og arkiveres kun digitalt.

Min mor har en enorm samling gamle bilder på 35 mm film, som jeg har tilbudt meg å digitalisere, for å bevare de for fremtiden. Det er tross alt bilder i hennes samling som er mye eldre enn meg, og som må bevares for kommende generasjoner.

Som en fin bonus følger det med et lite program for å skanne visittkort og lagre disse sammen med informasjonen på kortet. Dette har jeg savnet lenge.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler