Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

NordkappNett

07.02.06

NordkappNett AS

Jeg registrerer at det skrytes fælt av utenlandske ISP-er om dagen. Det fortjener de helt sikkert. Derimot har jeg tenkt å rette litt skryt til min egen ISP, NordkappNett. NordkappNett har ingen overflod fancy tjenester, men til gjengjeld har de en service og stabilitet som fortjener stor skryt!

Jeg har vært kunde av NordkappNett noen år, og har fortsatt til gode å oppleve nedetid eller tap av data. Hver gang jeg ringer eller sender e-post får jeg umiddelbart et informativt og hyggelig svar. Det er nesten så jeg føler meg til bry, så mye innsats de legger i hver henvendelse.

Det er viktig å støtte opp om norske arbeidsplasser, spesielt når de gjør seg fortjent til å overleve i et hardt presset marked. Håper de klarer å overleve i dette markedet, for det har de absolutt fortjent! Fortsetter det slik kan de regne med å ha meg som kunde i mange år.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler