Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kollektivt kaos

17.02.06

Snøkaos - Bilde av Dagbladet.no

Det er vinter, og om vinteren snør det. Helt naturlig og ingen overraskelse for noen. Tilsynelatende. Følgende ble overhørt på Kanal 24 i går morges:

Fra nyhetene:

Grunnet det store snøfallet anbefaler vi at folk lar bilen stå og benytter seg av kollektive transportmidler, da det er kaos på alle innfartsårene til Oslo!

Fra trafikknyhetene to minutter senere:

Det meldes om store forsinkelser i kollektivtrafikken. T-banen er omtrent 20 minutter forsinket og alle tog via Drammensbanen står stille grunnet signalfeil i Sandvika!

Fra hodet mitt, umiddelbart etterpå:

Det anbefales å bli hjemme under dyna!

Ingen tvil, vi nordmenn har mistet grepet på en skikkelig god, gammeldags vinter. Hjemme tipper jeg det ligger omtrent 130 cm snø, og det ser ikke ut til å stoppe med det første. Dette plager selvfølgelig ikke en som er glad i å gå på ski, annet enn at man plages med det ekstreme trafikkaoset hver eneste morgen.

Asker kommune har for eksempel tradisjon å salte samtidig som de brøyter, tilsynelatende uansett temperatur. Jeg kan ikke forstå hva vi skal med alt saltet på veiene, det bare ødelegger bilene og skaper uforutsigbare kjøreforhold. Uansett, det skriver jeg mer om en annen dag.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt