Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kollektivt kaos

17.02.06

Snøkaos - Bilde av Dagbladet.no

Det er vinter, og om vinteren snør det. Helt naturlig og ingen overraskelse for noen. Tilsynelatende. Følgende ble overhørt på Kanal 24 i går morges:

Fra nyhetene:

Grunnet det store snøfallet anbefaler vi at folk lar bilen stå og benytter seg av kollektive transportmidler, da det er kaos på alle innfartsårene til Oslo!

Fra trafikknyhetene to minutter senere:

Det meldes om store forsinkelser i kollektivtrafikken. T-banen er omtrent 20 minutter forsinket og alle tog via Drammensbanen står stille grunnet signalfeil i Sandvika!

Fra hodet mitt, umiddelbart etterpå:

Det anbefales å bli hjemme under dyna!

Ingen tvil, vi nordmenn har mistet grepet på en skikkelig god, gammeldags vinter. Hjemme tipper jeg det ligger omtrent 130 cm snø, og det ser ikke ut til å stoppe med det første. Dette plager selvfølgelig ikke en som er glad i å gå på ski, annet enn at man plages med det ekstreme trafikkaoset hver eneste morgen.

Asker kommune har for eksempel tradisjon å salte samtidig som de brøyter, tilsynelatende uansett temperatur. Jeg kan ikke forstå hva vi skal med alt saltet på veiene, det bare ødelegger bilene og skaper uforutsigbare kjøreforhold. Uansett, det skriver jeg mer om en annen dag.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler