Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ publish 4.0

17.03.06

eZ publish er et norskutviklet CMS som for tiden befinner seg nær versjon 3.8. Imidlertid har eZ systems publisert funksjonsoversikten for versjon 4.0, og for den som finner slikt interessant, er det mye spennende på gang i versjon 4.0 som lanseres en gang i 2007. Jeg nevner blant annet:

De tradisjonelle kommentarene som gjerne kommer til eZ publish er at det er stort, tungt og vanskelig å administrere. Til deg som er fristet til å komme med en tilsvarende kommentar her, kan du spare deg bryet. eZ publish ikke er et verktøy for den gjengse hjemmebruker. Til tross for at eZ publish har funksjonalitet for å drifte weblogger, fotogallerier, etc, er ikke eZ publish rettet mot privatmarkedet, derav uttrykket “Open Source Enterprise CMS”. eZ publish er faktisk verdens største PHP-applikasjon og har bedrifter som Florida State, MIT, US Navy, VPS, MySQL, Mandriva Linux, Fast Search and Transfer og FN på referanselisten. Ikke akkurat ubetydelig bedrifter. Så det, så. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt