Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ publish 4.0

17.03.06

eZ publish er et norskutviklet CMS som for tiden befinner seg nær versjon 3.8. Imidlertid har eZ systems publisert funksjonsoversikten for versjon 4.0, og for den som finner slikt interessant, er det mye spennende på gang i versjon 4.0 som lanseres en gang i 2007. Jeg nevner blant annet:

De tradisjonelle kommentarene som gjerne kommer til eZ publish er at det er stort, tungt og vanskelig å administrere. Til deg som er fristet til å komme med en tilsvarende kommentar her, kan du spare deg bryet. eZ publish ikke er et verktøy for den gjengse hjemmebruker. Til tross for at eZ publish har funksjonalitet for å drifte weblogger, fotogallerier, etc, er ikke eZ publish rettet mot privatmarkedet, derav uttrykket “Open Source Enterprise CMS”. eZ publish er faktisk verdens største PHP-applikasjon og har bedrifter som Florida State, MIT, US Navy, VPS, MySQL, Mandriva Linux, Fast Search and Transfer og FN på referanselisten. Ikke akkurat ubetydelig bedrifter. Så det, så. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler