Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Netvibes

21.03.06

Netvibes

I en kortere periode har jeg benyttet tjenesten Netvibes. Kort fortalt er det en enkel nettside med Ajax på toppen, og må kunne sies å være et ekte Web 2.0-produkt. (Definer det den som vil.)

Netvibes er et dashboard-aktig grensesnitt hvor du har enkel tilgang til alle dine e-post-konti, RSS-kanaler, oppgaver, kalender, værmeldinger, notater og mye, mye mer. Alt sammen konfigurerer du svært enkelt etter dra-og-slipp-prinsippet. Den som kjenner Google IG kjenner seg lett igjen hos Netvibes. Personlig syntes jeg Netvibes-grensesnittet er penere, men det er selvfølgelig en smakssak.

I skrivende stund er Netvibes fortsatt en betatjeneste, noe tjensten til tider bærer litt preg av med noen mindre bugs, men i det store og hele tror jeg dette er en tjeneste jeg kan like når jeg får tatt den skikkelig i bruk. Tjenesten er i motsetning til Windows Live fullstendig kompatibel med andre OS enn Windows, samt andre nettlesere enn IE.

Digi.no har også nylig omtalt Netvibes.

Vet du om gode online-tjenester? Legg igjen en kommentar! :-)

Programvare WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler