Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Senior Solution Architect

19.04.06

Martin

Jålete tittel? Det er uansett tittelen jeg smykker meg med, og jeg er ganske fornøyd med å ha blitt senior i firmaet. Jeg har riktignok vært senior en god stund, etter å ha fullført noen karrieremål hos min arbeidsgiver. I tillegg har jeg nådd mitt personlige mål om en seniorstilling innen jeg fyller 30.

I skrivende stund har jeg på overordnet nivå to kortsiktige mål, samt ett langsiktig. De kan jeg skrive om siden, når de er oppnådd. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler