Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Senior Solution Architect

19.04.06

Martin

Jålete tittel? Det er uansett tittelen jeg smykker meg med, og jeg er ganske fornøyd med å ha blitt senior i firmaet. Jeg har riktignok vært senior en god stund, etter å ha fullført noen karrieremål hos min arbeidsgiver. I tillegg har jeg nådd mitt personlige mål om en seniorstilling innen jeg fyller 30.

I skrivende stund har jeg på overordnet nivå to kortsiktige mål, samt ett langsiktig. De kan jeg skrive om siden, når de er oppnådd. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt