Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva nå?

15.05.06

Jeg har lagt planene om versjon 7.0 av bekkelund.net litt til side, hovedsakelig for å forbedre de funksjoner jeg allerede har. I denne anledning ønsker jeg å spørre deg som bruker om hva du syntes om den gjeldende versjonen (6.05). Spørsmålene er like aktuelle enten du er fast leser eller tilfeldig besøkende, besøkende via nettleseren eller med RSS.

  • Er det noen funksjoner du savner, enten i webloggen eller på bekkelund.net generelt?
  • Hvordan er lesbarheten? Skriver jeg for mye tekst eller for lite tekst? Er avsnittene logisk strukturert? Er teksten for stor eller liten?
  • Hvordan er fargene og kontrasten?
  • Hvordan er mengden grafiske elementer? I antall kilobyte, hvor mener du smertegrensen for grafiske elementer ligger, og hvorfor?
  • Er det greit med et design med fast bredde, eller foretrekker du flytende? Hva er i så fall argumentene for ditt valg?
  • Fungerer design og innhold for akkurat din nettleser, ditt operativsystem og oppsett? Hvis ikke, hva er det som ikke fungerer?
  • Er sideoppsett og menystrukturer optimalt oppbygget? Hvis ikke, hva bør være annerledes?
  • Har du behov for utskrift og støtte for håndholdte enheter? (Jeg har ikke egne stilsett for dette i dag, men skal lage det.)
  • Hvis det er andre tanker du har om mitt nettsted blir jeg utrolig glad om du poster de her!

Jeg skal ta hver seriøs kommentar til nøye etterretning, men til syvende og sist må jeg selvfølgelig være fornøyd med eventuelle endringer selv. Jeg ønsker å fremme brukervennlighet og tilgjengelighet, i tillegg til en god brukeropplevelse som gjør at den besøkende blir fast leser.

Den besvarelsen som gir meg mest konstruktive tilbakemeldinger belønnes med en lunsj på min regning.

Fyr løs! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler