Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva nå?

15.05.06

Jeg har lagt planene om versjon 7.0 av bekkelund.net litt til side, hovedsakelig for å forbedre de funksjoner jeg allerede har. I denne anledning ønsker jeg å spørre deg som bruker om hva du syntes om den gjeldende versjonen (6.05). Spørsmålene er like aktuelle enten du er fast leser eller tilfeldig besøkende, besøkende via nettleseren eller med RSS.

 • Er det noen funksjoner du savner, enten i webloggen eller på bekkelund.net generelt?
 • Hvordan er lesbarheten? Skriver jeg for mye tekst eller for lite tekst? Er avsnittene logisk strukturert? Er teksten for stor eller liten?
 • Hvordan er fargene og kontrasten?
 • Hvordan er mengden grafiske elementer? I antall kilobyte, hvor mener du smertegrensen for grafiske elementer ligger, og hvorfor?
 • Er det greit med et design med fast bredde, eller foretrekker du flytende? Hva er i så fall argumentene for ditt valg?
 • Fungerer design og innhold for akkurat din nettleser, ditt operativsystem og oppsett? Hvis ikke, hva er det som ikke fungerer?
 • Er sideoppsett og menystrukturer optimalt oppbygget? Hvis ikke, hva bør være annerledes?
 • Har du behov for utskrift og støtte for håndholdte enheter? (Jeg har ikke egne stilsett for dette i dag, men skal lage det.)
 • Hvis det er andre tanker du har om mitt nettsted blir jeg utrolig glad om du poster de her!

Jeg skal ta hver seriøs kommentar til nøye etterretning, men til syvende og sist må jeg selvfølgelig være fornøyd med eventuelle endringer selv. Jeg ønsker å fremme brukervennlighet og tilgjengelighet, i tillegg til en god brukeropplevelse som gjør at den besøkende blir fast leser.

Den besvarelsen som gir meg mest konstruktive tilbakemeldinger belønnes med en lunsj på min regning.

Fyr løs! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Save Space on Your iPhone By Changing this iOS 11 Camera Setting

  With iOS 11, Apple introduced the HEIF format for photos. HEIF stands for “High Efficiency Image Format,” and allows the photos you take on your phone to be squished down to the smallest possible size without losing quality.

 • Why Not to Work for a Big Tech Company – Hacker Noon

  No tech company is perfect and they all have flaws. Any publicly-traded or VC-backed company is obligated to make a profit for its shareholders. That rule applies to Silicon Valley as much as it does for big banks. If you really want to change the world, start your own company. Join a non-profit. Run for public office. Just don’t carry the delusion that by working for a big tech company you are better or different from everyone else.

 • Den siste villmarka

  Vi snakker om villmark hele tida, men nesten ingen av oss vet hva vi snakker om, meg selv inkludert. Begrepet har blitt en romantisk floskel, en referanse til noe opprinnelig og urørt, tømt for innhold, fiktivt, fordi den naturtypen det betegner om noen få år ikke lenger vil eksistere.

 • 7 Overlooked Biases That Creep Into Your Work (And Undermine Its Success)

  the brain creates shortcuts in order to make fast decisions when it hits information or inspiration overload. These shortcuts form unconscious biases so it’s easier for your brain to categorize information and make quick judgments over and over again.

 • Tre utfordringer for digitalt lederskap | Birger Magnus - Aftenposten

  Mange hevder at «digitale hoder» hurtig må erstatte ledere og styremedlemmer som er for tungbeinte til å møte de nye utfordringene. Dette er i beste fall en upresis anbefaling, jeg tror faktisk den også bommer på mål. Lederoppgavene må fornyes dramatisk for å lykkes digitalt.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

© 1995-2017 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt