Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Årets anbefaling: Eskil Åsmul

29.06.06

Jeg pleier vanligvis ikke å anbefale weblogger via min egen. Årsaken er prinsippet om “ingen nevnt, ingen glemt”, da jeg leser så mange, gode weblogger.

Unntaksvis vil jeg anbefale en ekstremt god weblogg; Eskil Åsmuls. Eskil kjenner jeg hovedsakelig via orienteringsmiljøet, men også via Eskils tilstedeværelse på nettet. Lenge før han startet egen weblogg lot jeg meg fascinere av hans usedvanlige gode historier som “Viktor Vektor og de gale grenseverdiene“, “Åsmuls hevn over et A-menneske“, “Esk I.L.” og “Shit happens“. Skulle du i tillegg være foppallidiot har du kanskje også fått med deg Eskils utmerkede matematiske kunnskaper.

Eskils lystige lesing finner du på http://aasmul.blogspot.com/. :-)

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler