Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Minnepinnen

19.07.06

Kingston minne-pinneJeg har en Kingston minne-pinne med meg i PC-veska til enhver tid. Denne duppeditten er et lite Flash-minnekort på 512 MB som enkelt lar meg flytte filer mellom enheter med støtte for USB 2.0 eller 1.1.

På minne-pinnen bærer jeg med meg noen programmer som kan være kjekt å ha i mangel av PC, for eksempel Citrix-klient for Windows og Linux, Microsoft Terminal Server-klient for Windows, den portable versjonen av Firefox og selvfølgelig Putty.

Ved hjelp av disse enkle verktøyene har jeg tilgang til terminalbaserte tjenester både hjemme og på kontoret, slik at jeg enkelt kan koble meg til både e-post / gruppevare, IM-tjenester, IRC og andre tjenester jeg ser som kjekt å ha ute i felten. Alt jeg trenger er tilgang til internett, så har jeg all programvaren på minne-pinnen.

Du kan enten gjøre det på denne måten, eller du kan benytte Linux-distribusjonen Damn Small Linux hvor du kan kjøre et fullverdig operativsystem og tilhørende applikasjoner på bare 50 MB.

Er det noe du mener jeg bør ha med meg på tur kan du selvfølgelig legge igjen en kommentar.

Duppeditter Linux Programvare

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler