Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Børre og Benny

29.08.06

Børre og Benny

I sommer har vi tatt i mot to nykommere her i huset. Børre og Benny er to chinchillaer som ble levert til avliving på dyreklinikken hvor Elisabeth jobber. Normalt sett forsøker de å omplassere dyr før eventuell avliving, men det var ingen som ville ha to søte chinchillaer. Derfor tok vi Børre og Benny i egne hender og de har nå fått et godt liv hjemme hos oss.

I denne anledning er det passende å si noen ord til deg som har lyst på husdyr, enten det er hund, katt, chinchilla eller et annet kjæledyr. På dyreklinikker og andre omplasseringsanstalter landet rundt sitter det mange dyr som har blitt forlatt av eieren, fordi det ikke lenger passer å ha dyr. Ta en tur innom nærmeste omplasseringsanstalt og se om du kan bringe ny glede inn i et trist dyrehjerte. Elisabeth forteller at omplasserte dyr ofte er mer hengivne enn andre dyr.

I tillegg bør du tenke deg godt om før du skaffer deg et kjæledyr, slik at du slipper å kvitte deg med det når det ikke er like stas lenger. Dyreklinikker opplever økt pågang av dyr som skal avlives eller omplasseres før sommerferien, da dyrepass ikke harmonerer med sydenferie. Det finner jeg provoserende. Dyr er ikke ting, men har rett til et verdig liv akkurat som deg og meg.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler