Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

New York

25.09.06

Nattbilde av New York

Jeg har alltid hatt lyst på en tur til New York, og da Marius kom over billig-billetter på nettet tidligere i høst, var jeg ikke vond å be.

New York er en gigantisk by hvor det er full gass hele døgnet. Ettersom vi i tillegg bodde på Times Square ble det ikke mindre rolig. I løpet av et par dager fikk vi sett de viktigste attraksjonene New York har å by på, som blant annet Times Square, Central Park, Guggenheim-museet, Statue of Liberty, Wall Street, Ground Zero, Brooklyn (Bridge), Manhattan, Chinatown, Macy’s, B & H, Empire State Building og Flatiron Building, for å nevne noe.

Sjelden har jeg gått så mye på så få dager. Å sitte i en drosje gir lite opplevelser, så det meste ble foretatt til fots eller via Gray Lines åpne busser hvor man kan hoppe på og av etter eget forgodtbefinnende.

Til sammen ble det nesten 500 bilder fordelt på 4 GB, hvilket tilsier at jeg skulle ha jobb i uoverskuelig fremdid med etterbehandlingen.

Mine tips til New York

 • Skaff deg et godt kart
 • Se ovennevnte attraksjoner
 • Planlegg dagen
 • Junk food er ekstra godt i USA
 • Dikk nok vann
 • Bruk joggesko
 • Husk nok minne til kameraet
 • Subway-en er rask, billig og enkel
 • Drosje er heller ikke dyrt
 • Visa tar man (nesten) overalt
 • Du skal besøke Hard Rock Cafe på Times Square
 • Å se alt på en dag er umulig
 • Du blir vanvittig sliten
 • Skaff deg en Yankees-cap
 • New York som turistmål egner seg ikke for småbarnsfamilier og eldre
 • Cafe Bravo har en vanvittig bra salatbar og utvalg av ferskvarer innen frukt og drikke
Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt