Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Inkonsekvens

04.10.06

Jeg var i går ettermiddag innom Maxbo. Mens jeg venter på hjelp noterer jeg meg en fyr som får hjelp til kjøp av en peisovn. Fyren, som for øvrig er pent antrukket, syntes ovnen er dyr og pruter etter beste evne med overbevisende argumenter. Utfallet av prutingen får jeg ikke helt med meg, men jeg noterer meg at fyren kjøper ovnen.

Etter å selv ha fått hjelp, og er på vei ut i bilen, ser jeg samme fyr løfte peisovnen inn i sin splitter nye Range Rover Sport HSE. Til slutt ser jeg fyren legge inn en liten pakke eksklusiv bjørkeved av typen pent innpakket i litt grått papir og grov hyssing.

Altså, du kjører Range Rover Sport, du pruter noen usle kroner på en peisovn og kjøper den absolutt dyreste veden du kan oppdrive i hele kongeriket. Håper ikke bare det er jeg som ser det komiske i denne inkonsekvensen? :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler