Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Parallellkjøring av IE6 og IE7

16.10.06

Onsdag slippes den endelige versjonen av IE7. I denne anledning er det sikkert flere enn meg som ønsker å ha både IE6 og IE7 installert på samme system. Med de tidligere RC-ene verserte det flere artikler om hvordan dette kunne gjøres.

Microsoft anbefaler selvfølgelig at alle oppgraderer til IE7 og at webutviklere / webmastere oppdaterer sine sider til å støtte den nye versjonen. De sier imidlertid ingenting om hvordan webutviklere kan parallellkjøre versjonene for å sikre støtte for begge. Derfor skal du få en enkel oppskrift her:

  1. La Windows Update oppgradere din IE-installasjon til versjon 7.
  2. Last ned en frittstående versjon av IE6 fra evolt.org. Installasjon er unødvendig da programmet kan kjøres rett fra mappen du pakker ut.

Og ja, jeg har testet det. :-)

Nettlesere

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler