Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Terningkast er ut

16.10.06

De fleste aviser, magasiner, tidsskrifter eller andre som finner det for godt å teste eller anmelde musikk, film eller produkter av ymse slag, presenterer en rangering på en skala. Som oftest er denne skalaen representert ved terninger, selv om unntak finnes. Hvor unikt og banebrytende er egentlig terninger? (Sorry, Kyrre!)

I denne anledning presenterer jeg min egen skala, utelukkende illustrert ved bruk av ett av tre enkle grafiske hjelpemidler. For hver omtale presenterer jeg noen punkter for hva som er bra, hva som er mindre bra og hva som ligger til grunn for min konklusjon. I tillegg lanserer jeg en ny kategori, “Tester”, som du vil finne i kategorioversikten.

Anbefales

Ser du følgende bilde i en produktomtale her på bekkelund.net, kan du ta deg en god f på at jeg liker produktet og bruker det regelmessig, i stedet for å la det støve ned. Produktet er også av dugelig kvalitet, det vil si at det fungerer slik at det ikke har irriterende problemer som hindrer meg i å bruke det.

Anbefales av Martin

Usikker

Ser du følgende bilde i en produktomtale, kan du forlate bekkelund.net like forvirret, om ikke enda mer enn da du kom.

Vanskelig å si

Styr unna

Ser du dette bildet i en produktomtale kan du banne på at jeg angrer bittert på å ha brukt penger på produktet, og at jeg høyst sannsynlig kommer til å bruke all min fritid på å få solgt det på QXL.

Frarådes av Martin

Tilbakemeldinger på tiltaket er selvfølgelig helt på sin plass! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Tester

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler