Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bang & Olufsen BV9

19.10.06

Bang & Olufsen BV9 - Bilde fra engadget.com

I går kom nyheten om at Get (tidligere UPC) oppgraderer til digitalt nett i løpet av november. I dag kom nyheten om Bang & Olufsens nye plasmafjernsyn, BV9. Sinnssyk siklefaktor. Hvor skal dette ende for lommeboka til en som allerede har sett på mediasenter-løsninger for Mac mini? Med innebygget mediasenter i BV9 må planene kanskje revurderes. Investeringsbudsjettet like så, for denne saken har sannsynligvis en pris på størrelse med statsbudsjettet for et lite u-land.

Det sagt har jeg alltid fremholdt at jeg skal gå til anskaffelse av en fullverdig Bang & Olufsen-løsning når jeg blir gammel og rik. Danskene kan design.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt