Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bang & Olufsen BV9

19.10.06

Bang & Olufsen BV9 - Bilde fra engadget.com

I går kom nyheten om at Get (tidligere UPC) oppgraderer til digitalt nett i løpet av november. I dag kom nyheten om Bang & Olufsens nye plasmafjernsyn, BV9. Sinnssyk siklefaktor. Hvor skal dette ende for lommeboka til en som allerede har sett på mediasenter-løsninger for Mac mini? Med innebygget mediasenter i BV9 må planene kanskje revurderes. Investeringsbudsjettet like så, for denne saken har sannsynligvis en pris på størrelse med statsbudsjettet for et lite u-land.

Det sagt har jeg alltid fremholdt at jeg skal gå til anskaffelse av en fullverdig Bang & Olufsen-løsning når jeg blir gammel og rik. Danskene kan design.

Duppeditter Film • Musikk • Bok

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler