Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvor kommer dere fra?

23.10.06

Jeg sitter og titter igjennom statistikkene for bekkelund.net. Statistikker er alltid moro. Søndag hadde jeg en IM-konversasjon med Asle, hvor vi blant annet diskuterte webstatistikk, forskjellige applikasjoner og mulige tolkninger av statistikker.

I følge besøkstallene er det månedlige antallet besøkende nesten doblet på et år. På en måte er jeg litt overrasket, samtidig er jeg rørt og veldig takknemlig for at dere alle besøker meg på nettet. Slikt er veldig hyggelig.

Dette får meg også til å lure. Hvor kommer dere fra? Hvordan finner du frem til meg på nettet? Søker du? Kommer du via andre nettsteder? Har du funnet meg på Usenet? Har jeg blitt anbefalt av andre? Statistikken forteller meg en del, via “referrer”, men jeg er nysgjerrig. Hva er din story? :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler