Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvor kommer dere fra?

23.10.06

Jeg sitter og titter igjennom statistikkene for bekkelund.net. Statistikker er alltid moro. Søndag hadde jeg en IM-konversasjon med Asle, hvor vi blant annet diskuterte webstatistikk, forskjellige applikasjoner og mulige tolkninger av statistikker.

I følge besøkstallene er det månedlige antallet besøkende nesten doblet på et år. På en måte er jeg litt overrasket, samtidig er jeg rørt og veldig takknemlig for at dere alle besøker meg på nettet. Slikt er veldig hyggelig.

Dette får meg også til å lure. Hvor kommer dere fra? Hvordan finner du frem til meg på nettet? Søker du? Kommer du via andre nettsteder? Har du funnet meg på Usenet? Har jeg blitt anbefalt av andre? Statistikken forteller meg en del, via “referrer”, men jeg er nysgjerrig. Hva er din story? :-)

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler