Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan lage PDF-filer

25.10.06

Mange tror at produksjon av PDF-filer må gjøres via Adobe Acrobat, OpenOffice eller tilsvarende programmer. Jeg har derimot benyttet et supert lite program i flere år, PDF995. PDF995 installerer seg som en skriverdriver, slik at du kan produsere PDF-filer ut av alt du måtte ønske via «Skriv ut»-menyen i programmet du arbeider i, enten dette er en kontorapplikasjon, billedprogram, nettleser, e-post, etc.

PDF995 er genialt, ikke bare fordi man kan produsere PDF-filer uten tunge applikasjoner, men også fordi man kan bruke applikasjonen som en skriver dersom man befinner seg på et sted uten fysisk tilgang til en skriver. Skriv ut som PDF og skriv ut når du får tilgang til en skriver.

Anbefales av Martin

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt