Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan lage PDF-filer

25.10.06

Mange tror at produksjon av PDF-filer må gjøres via Adobe Acrobat, OpenOffice eller tilsvarende programmer. Jeg har derimot benyttet et supert lite program i flere år, PDF995. PDF995 installerer seg som en skriverdriver, slik at du kan produsere PDF-filer ut av alt du måtte ønske via “Skriv ut”-menyen i programmet du arbeider i, enten dette er en kontorapplikasjon, billedprogram, nettleser, e-post, etc.

PDF995 er genialt, ikke bare fordi man kan produsere PDF-filer uten tunge applikasjoner, men også fordi man kan bruke applikasjonen som en skriver dersom man befinner seg på et sted uten fysisk tilgang til en skriver. Skriv ut som PDF og skriv ut når du får tilgang til en skriver.

Anbefales av Martin

Programvare Tester

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler