Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Microsoft LOVE

25.10.06

Microsoft LOVE

Fredag 1. desember er offisiell lanseringsdato for Microsoft Office 2007, Vista og Exchange for bedriftsmarkedet i Oslo. Lanseringen skjer i det nye BI-bygget i Nydalen, og Microsoft kaller det «LOVE – Launch of Office, Vista and Exchange». Som «Gold Certified Partner» finner du meg blant tilskuerne.

Lanseringsdagen blir delt i to. Første halvdel i regi av Microsoft, andre halvdel i regi av partnere. Programmet blir som følger:

09:00 – 12:00 – Business Value lansering for VIP kunder:

09.00-10.00 Microsoft Excecutive speaker, Jeff Raikes
10.00-10.30 Kundecase
10.30-10.50 Pause
10.50-11.15 Næringslivsleder, Politiker
11.15-11.40 RDP-kunde på scenen
11.40-12.00 To scenarioer fra Life2!

12:00 – 13:00 – Lunsj

13:00 – 15:00 – Partnerdrevne seminarer:

Vi skal (naturlig nok) snakke om Business Intelligence og Enterprise Portals i to sesjoner:

13:00 – 13:45 – Fra data til informasjon ved bruk av SharePoint og Excel 2007:
Nye grensesnitt og funksjoner gjør rapportering og analysearbeid vesentlig enklere. Vi viser vår rapporteringspakke for Microsoft Dynamics AX (Axapta). Målgruppe: Ledere og avanserte rapportbrukere

14:00 – 14:45 – Virksomhetsportaler og rollestyrte arbeidsflater:

SharePoint 2007 vil endre hvordan vi samhandler og hvordan vi deler, publiserer og lagrer informasjon. Dette gjelder for medarbeidere, kunder og partnere, i vår daglige drift og i prosjektrettet arbeid. Vi viser rollestyrte arbeidsflater, der funksjonalitet fra Axapta er flyttet inn i webbasert arbeidsflyt, publisering av informasjon til internett, ekstranett og intranett, samt annen viktig funksjonalitet i SharePoint 2007. Målgruppe: Ledere, prosesseiere og webansvarlige.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt