Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Søppel

03.11.06

Søkemotoroptimaliserere er en sær gjeng. Det krangles, det sloss og det brukes ufine ord og uriktige metoder i kampen om best rangering i søkemotorene. Enkelte er åpenbart svært bitre over at mitt domene, sokemotoroptimalisering.no, rangeres høyere enn dem selv. I dag dumpet det ned en e-post med overskriften “søppel” i e-postboksen min. Innholdet gjengis her i sin helhet, i uredigert form:

Med så store bokstaver og doorways sider er det vel ikke rart sokemotoroptimalisering.no er så synlig. Hvilket firma vil ha et så horribelt design med bokstavtyper i str 29 og hvor mange ganger kan dere gjente ordene på et seriøst firmas hjemmeside uten å legge skjult tekst. Så gi faan i å skryte av Dere selv og fortelle at alle andre er useriøse.Man skal ikke blande etikk og butikk Fei for deres egen dør
Hilsen

Jeg antar at vedkommende oppgir både falskt navn, e-postadresse, firma og telefonnummer, ettersom telefonnummeret som er oppgitt er til et annet navn enn det som er oppgitt i e-posten, samt at firmanavnet ikke finnes i den byen som oppgis.

Siden du ikke tør stå frem med din virkelige identitet, ser jeg det som passende å svare deg her:

  1. Skriftstørrelsen er ikke av betydning for rangering i søkemotorer. Vi benytter kun overskriftselementer som <h1>, <h2>, <h3>, osv. Disse stilsetter vi med CSS, eksempelvis med font-size. CSS indekseres ikke av søkemotorer, men det vet du sikkert.
  2. Vi bruker ikke “doorway pages“. Punktum.
  3. Sokemotoroptimalisering.no benytter utelukkende de teknikker som står nevnt på siden.
  4. Vi bruker ikke skriftstørrelse 29 i noen som helst enhet. Hvis du syntes skrifttypen er for stor for din smak, kan du nedjustere den i din nettleser.
  5. Ordet “søkemotoroptimalisering” benyttes selvfølgelig mange ganger. Hva forventer du egentlig å finne på en side om, ja, søkemotoroptimalisering?
  6. Vi forteller ikke at “alle andre er useriøse”. Vi forteller at det finnes enkelte som benytter feil teknikker, og bringer deg informasjon om hva som er riktig, helt gratis.

Til slutt vil jeg takke deg for henvendelsen. Med den la du igjen din IP-adresse, 82.194.204.203 som forteller meg hvor du kom fra og hva du har foretatt deg på mine domener. Hvis du lurer på hvorfor jeg rangeres høyere enn deg, finner du svarene på sokemotoroptimalisering.no. Samtidig anbefaler jeg et besøk i Korrekturavdelingen til Per-Erik Skramstad.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler