Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

The Greatest Bits of Martin Bekkelund

08.11.06

The Greatest Bits of Martin Bekkelund

Endelig har jeg funnet et godt formål med domenet jeg bestilte for en tid tilbake. Jeg har gleden av å presentere mitt nye digitale utstillingsvindu for fotografier jeg har tatt. Nettstedet har jeg kalt “The Greatest Bits of Martin Bekkelund“. Teksten er noe blærete, på engelsk og presenterer et utvalg av bilder jeg ser meg godt fornøyd med.

Nettstedet er basert på Plogger og har foreløpig noen småfeil. Skulle du derimot komme over noen feil som ser skikkelig grusomme ut, er du hjertelig velkommen til å gi meg konstruktiv tilbakemelding. Foreløpig har jeg lagt inn noen bilder kun for å teste galleriet. De som er der pt kan bli fjernet.

Kommentarer og tilbakemeldinger på tiltaket er selvfølgelig på sin plass. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Foto

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler