Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bilde og Foto

15.11.06

Kyrre har sammen med Thomas Skrimstad lansert nettstedet Bilde og Foto. De beskriver nettstedet med følgende ord:

Dette nettstedet skal være et «lettere» og mer «forståelig» alternativ til mange av fotosidene på nettet og vi skal gjøre vårt til at du ikke blir overveldet av vanskelige ord og uttrykk fra fotoverdenen. Vi er overbeviste om at fotografering skal være morsomt og ikke dreie seg om hvem som har det dyreste- eller beste kameraet. Det er fotograferingen i seg selv og ikke minst bildet som her skal stå i fokus.

Selv har jeg savnet et norsk nettsted for akkurat dette formålet, og gratulerer begge med lanseringen. Jeg kan garantere at jeg blir en tilbakevendende gjest. :-)

Foto

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler