Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Norge må bidra militært til NATO

22.11.06

Jeg har ikke veldig mye til overs for USAs “krig mot terror”. Det er strengt tatt ikke en krig i det hele tatt, kun USA som ivaretar egne interesser. Som vanlig. Imidlertid er det slik at NATO stiller med ressurser i denne “krigen”, og Norge er medlem av NATO. Når NATO ber Norge om å delta militært, så stiller vi opp. Slik fungerer det. Hvis vi sier nei, hvem stiller opp for oss, Norge, den lille nasjonen som knapt nok har et funksjonelt invasjonsforsvar, den dagen vi måtte trenge hjelp?

Vi kan ikke løpe i fra våre forpliktelser og avtaler, uansett hvor upopulær og politisk ukorrekt denne konflikten er. I stedet for å si nei når NATO ønsker vår tilstedeværelse, bør vi heller fremme våre synspunkter om selve konflikten.

Torbjørn Jagland uttaler i Aftenposten noen ord jeg er veldig enig i, og noen jeg er uenig i.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Politikk

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler