Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

“Kan du kjøpe røyk til meg?”

28.11.06

På vei inn på den lokale Kiwi-butikken står det to jenter og stiller meg dette spørsmålet. De ser ut til å være rundt 18, men er det åpenbart ikke siden de spør. Jeg har aldri vært tilhenger av røyk, så jeg avslår og går inn. Derimot sitter jeg igjen med et spørsmål til meg selv.

Hva sier man til mindreårige som ber en om å kjøpe røyk eller øl?

Det er tross alt 2006, og de kjenner garantert til farene ved å røyke, så messing om helseskader er uaktuelt. I tillegg tror jeg heller ikke at en fyr på 29 kan fortelle to jenter på 17 at det er ukult å røyke. Det er heller ingen vits i å kverulere, for da skal de ihvertfall ha.

Så hva sier man, da?

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler