Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Utkast til bekkelund.net versjon 7

01.12.06

For et års tid siden ønsket jeg innspill til versjon 7 av bekkelund.net. Tiden flyr, for jeg har fortsatt ikke lansert versjon 7. Imidlertid har jeg implementert flere av ønskene som kom i kommentarene i versjon 6.

Uansett er tiden inne for litt forandring. I motsetning til tidligere, ber jeg denne gangen om tilbakemelding på et utkast jeg har liggende lokalt. Klikk på bildet under og si hva du syntes.

Utkast av bekkelund.net v7b

Jeg vil for ordens skyld understreke at småpirk i menyer ikke er helt ferdig. Jeg har heller ingen planer om å innføre masse fancy funksjoner. Jeg liker det enkelt, men hvis du har forslag eller ønsker er jeg selvfølgelig glad i tilbakemelding. :-)

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler