Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Utkast til bekkelund.net versjon 7

01.12.06

For et års tid siden ønsket jeg innspill til versjon 7 av bekkelund.net. Tiden flyr, for jeg har fortsatt ikke lansert versjon 7. Imidlertid har jeg implementert flere av ønskene som kom i kommentarene i versjon 6.

Uansett er tiden inne for litt forandring. I motsetning til tidligere, ber jeg denne gangen om tilbakemelding på et utkast jeg har liggende lokalt. Klikk på bildet under og si hva du syntes.

Utkast av bekkelund.net v7b

Jeg vil for ordens skyld understreke at småpirk i menyer ikke er helt ferdig. Jeg har heller ingen planer om å innføre masse fancy funksjoner. Jeg liker det enkelt, men hvis du har forslag eller ønsker er jeg selvfølgelig glad i tilbakemelding. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler