Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Skittent spill fra Nettkatalogen

04.12.06

De som leser Jarle Bergersens weblogg vet at han er like begeistret for katalogtjenester som det jeg er. Jarle har blant annet skrevet om Nettkatalogens telefonsalg ved flere anledninger, og nå svarer Nettkatalogen med å pusse advokater på hans arbeidsgiver.

Jeg har litt vanskelig for å sette ord på en slik handling, men for meg vitner det ikke om seriøsitet når Nettkatalogen henvender seg til Jarles arbeidsgiver for å klage over meninger han ytrer som privatperson. Hvis Jarle opplever Nettkatalogens selgere som useriøse, bør de tenke over sin forretningsdrift og -etikk, og heller henvendt seg til Jarle fremfor hans arbeidsgiver.

Personlig har jeg ingen erfaring med Nettkatalogen, men jeg har derimot god erfaring med andre aktører i den samme bransjen. Dersom alle er som de aktørene jeg har hatt kontakt med er det ingenting å la seg begeistre over. Tvert imot.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt