Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Skittent spill fra Nettkatalogen

04.12.06

De som leser Jarle Bergersens weblogg vet at han er like begeistret for katalogtjenester som det jeg er. Jarle har blant annet skrevet om Nettkatalogens telefonsalg ved flere anledninger, og nå svarer Nettkatalogen med å pusse advokater på hans arbeidsgiver.

Jeg har litt vanskelig for å sette ord på en slik handling, men for meg vitner det ikke om seriøsitet når Nettkatalogen henvender seg til Jarles arbeidsgiver for å klage over meninger han ytrer som privatperson. Hvis Jarle opplever Nettkatalogens selgere som useriøse, bør de tenke over sin forretningsdrift og -etikk, og heller henvendt seg til Jarle fremfor hans arbeidsgiver.

Personlig har jeg ingen erfaring med Nettkatalogen, men jeg har derimot god erfaring med andre aktører i den samme bransjen. Dersom alle er som de aktørene jeg har hatt kontakt med er det ingenting å la seg begeistre over. Tvert imot.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler