Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ny jobb

15.12.06

Når dette leses har jeg sagt opp min stilling hos min nåværende arbeidsgiver. Det skjedde for drøyt to uker siden. Fra 1. mars 2007 vil jeg gå inn i en ny stilling i et lite selskap i Oslo. Selskapet har kun seks ansatte (syv med meg), men har allikevel en imponerende kundeportefølje bestående av store, anerkjente, nasjonale og internasjonale bedrifter.

Det var en svært tung og vanskelig beslutning om å bytte jobb. Jeg har vurdert det lenge, men å ta skrittet fullt ut er vanskelig når man har gode kolleger og et godt arbeidsmiljø. Ønsket om å arbeide i et mindre firma var imidlertid tungtveiende, hvor jeg nå får anledning til å være med og forme en bedrift i vekst. Det er selvfølgelig en viss risiko å gå fra en trygg arbeidsgiver med 250 ansatte til et lite firma på syv, men det er en risiko jeg mer enn gjerne tar for å lykkes med videre mål. Det er således ingen dramatikk knyttet til mitt skifte av arbeidsgiver.

Det har ikke blitt sendt mange søknader i prosessen om ny jobb. Jeg har totalt sendt tre søknader på halvannet år. En stilling ble trukket tilbake, en annen fikk jeg avslag på, og på den tredje fikk jeg aldri svar. Min nye stilling ble jeg imidlertid rekruttert til, så det tar jeg som et kompliment.

Jeg kommer til å videreføre stillingen som “Senior Solution Architect“. Mine nye arbeidsoppgaver blir prosjektledelse, rådgivning, kundeansvar og salg til nye og eksisterende kunder. I tillegg blir det noen administrative oppgaver rundt utarbeidelse av prosjektmetodikker, rammeverk, interne løsninger, med mer. Jeg skal utelukkende arbeide med webløsninger for bedriftsmarkedet.

Jeg vet at en god håndfull ansatte fra min nåværende arbeidsgiver leser webloggen min. Jeg vil benytte anledningen til å rette alle en stor takk for syv fine år i det som sannsynligvis er Norges beste bedrift i denne delen av IT-bransjen.

I tillegg vil jeg rette en stor takk til mine to gode venner, Ove og Dagfinn for deres synspunkter, lange telefonsamtaler og juridisk bistand. Det har betydd mye for meg.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler