Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kall en spade for en spade

19.12.06

Å lese nyheter via RSS kan være en selsom opplevelse. Kreative journalister gjør at man må gjette seg frem til innholdet i nyheten, i stedet for raskt å kunne filtrere ut uinteressante nyheter.

Et eksempel er gårsdagens oppslag i Dagens IT: “ErgoGroup spiser seg stor“. Hva forteller dette meg som leser? Absolutt ingenting! Overskriften burde vært “ErgoGroup kjøper SYSteam“. Enkelt og greit. Årsaken til at jeg trekker frem akkurat denne nyheten som eksempel, er at jeg hoppet over denne nyheten i går. Dette er ille med tanke på at SYSteam er en konkurrent til min arbeidsgiver.

Jeg ser imidlertid redaksjonelle ønsker om å få alle til å lese alle nyheter, men jeg tror imidlertid dette skaper mer irritasjon enn inntekt, spesielt for de av oss som også finner interesse av å lese nyheter på mobile enheter.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler