Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fem ting du ikke visste om meg

05.01.07

Trond utfordret meg for en tid tilbake om å skrive fem ting du ikke visste om meg. Det krever litt å vite hva du ikke vet, så her forsøker jeg etter beste evne. Tradisjonen tro er et av punktene usant.

  1. Jeg har en 11. plass i NM i orientering
  2. Jeg har vært norgesmester i nattorientering
  3. Jeg gikk tømrerlinja på videregående
  4. En periode tjente jeg gode penger på å lage orienteringskart
  5. Jeg har bært 70 kilo kastanjer gjennom tollen på Gardermoen

De som føler seg utfordret kan herved foreta samme stunt og sende tilbaketråkk.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler