Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fem ting du ikke visste om meg

05.01.07

Trond utfordret meg for en tid tilbake om å skrive fem ting du ikke visste om meg. Det krever litt å vite hva du ikke vet, så her forsøker jeg etter beste evne. Tradisjonen tro er et av punktene usant.

  1. Jeg har en 11. plass i NM i orientering
  2. Jeg har vært norgesmester i nattorientering
  3. Jeg gikk tømrerlinja på videregående
  4. En periode tjente jeg gode penger på å lage orienteringskart
  5. Jeg har bært 70 kilo kastanjer gjennom tollen på Gardermoen

De som føler seg utfordret kan herved foreta samme stunt og sende tilbaketråkk.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt