Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

MacBook Pro

15.01.07

MacBook Pro

I min nye jobb står jeg fritt til å velge maskin og operativsystem. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve noe annet enn Windows, så valget stod mellom en PC med en passende Linux-distribusjon og en Mac fra Apple. Etter å ha testet en MacBook Pro ved flere anledninger var ikke valget spesielt vanskelig. Det ble en 17″ MacBook Pro. :-P

Jeg har aldri prøvd Mac annet enn i tilfeldige anledninger, så dette kan både bli spennende, utfordrende og forhåpentligvis en skikkelig højdare. Samtidig oppretter jeg også en ny kategori for Apple og Mac.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt