Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Spamfilter for IP-telefonen

16.01.07

IP-telefoni er på full fart inn i de tusen hjem. Telefoni er i ferd med å bli tilnærmet gratis, og man ringer jorden rundt for en slikk og ingenting. Jeg våger påstanden om at vi i løpet av kort tid vil se en kraftig økning i telefonspam. I hvilken form denne kommer gidder jeg ikke å spekulere i, men jeg tror den kommer.

I denne anledning blir det interessant å se hvordan vi skal filtrere ut uønskede telefonsamtaler. At vi i Norge har mulighet for å reservere oss mot telefonsalg hjelper lite mot telefoner fra utlandet, omtrent som tradisjonell e-post-spam. Jeg tipper at vi vil få muligheten til å filtrere ut landspesifikke nummer, kjøpe nummerfiltrering fra telefonleverandøren, eller koble telefoniløsningen til et online-filter.

Hva tror du?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler