Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Livet med Mandriva

18.01.07

Mandriva Linux

For øyeblikket er jeg mellom to jobber. I går var siste arbeidsdag hos min gamle arbeidsgiver, og om kort tid starter jeg hos min nye. I denne perioden har jeg kun tilgang til min gamle maskin, en Pentium 3 på 700 MHz med 128 MB RAM. Ikke akkurat noe å slenge rompa i veggen av. Denne maskinen har stått ubrukt i en periode, men nå kan den komme til nytte igjen.

Maskinen ble tanket opp med Mandriva Linux, som inneholder det jeg trenger av programvare. I tillegg er det en Linux-distribusjon som fint snurrer rundt på den gamle maskinen. Her er programvaren jeg bruker:

Dette er i praksis alt jeg trenger i denne perioden, og alt sammen følger ferdig installert med Mandriva. I tillegg fungerer alt av maskinvare rett ut av boksen.

Linux

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler