Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvorfor skal vi kjøpe Vista?

30.01.07

Microsoft har akkurat begynt å pushe Vista til privatmarkedet, etter at bedriftsmarkedet har kunnet kjøpe Vista i to måneder. Enkelte jeg har snakket med forteller at “Vista er bare sååå bra, altså“, uten at jeg egentlig får helt taket på hvorfor. Selv har jeg brukt Vista over lengre tid, og syntes absolutt det er et bra OS. Men er Vista så bra og revolusjonerende at vi bør springe beina av oss og kjøpe en lisens. Og hvorfor?

Dette er en post hvor jeg inviterer deg til å argumentere for hvorfor vi forbrukere skal kjøpe Vista. Argumentene som presenteres må være basert på at det ikke finnes en tilsvarende funksjon i forgjengeren, Windows XP, eller i gratis tredjepartsprodukter.

Så, fortell meg: Hvorfor skal du kjøpe Vista?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler