Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fagprat

08.02.07

En gang i mellom får jeg spørsmål om hvorfor jeg ikke begir meg ut på tunge poster om mitt fag, relatert til hva jeg gjør på jobben. “Du har jo så mye å bidra med, Martin!“, får jeg høre, og det er jo hyggelig. Det er egentlig ikke et bevisst valg, og jeg vet ikke om jeg kan bidra med så mye som ikke allerede finnes på nettet allerede, men jeg har ikke ønsket å ha alt for mye fagprat i webloggen min. Ikke fordi det er feil, men fordi det kan bli noe snevert.

Bekkelund.net har vært, er, og vil (sannsynligvis) alltid være mitt personlige nettsted, hvor jeg dumper tanker om det meste. Også fagprat, dersom jeg skulle føle meg kallet til det. Skulle du imidlertid ønske mer fagstoff relatert til hva jeg driver med mellom 8 og 16, er det selvfølgelig bare å legge igjen en kommentar.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler